De praktijk

Medisch Pedicure Yvonne Oomens
Bent u diegene die niet meer zo goed zelf de nagels van uw voeten kunt verzorgen en eventueel last heeft van likdoorns, overmatig eelt, ingroeiende nagels en/of kloven? En daarnaast niet meer zo goed ter been bent zodat u niet makkelijk naar een pedicure toe kunt gaan? Dan bent u bij mij aan het goede adres voor een professionele voetverzorging bij u thuis. Ik breng uw voetklachten en wensen in kaart en stel in overleg een behandelplan op. Naast de voetbehandeling probeer ik ook de oorzaak van de eventuele klachten te achterhalen en een passende oplossing hiervoor te vinden.

Achtergrond
Voorheen heb ik 20 jaar als wijkverpleegkundige gewerkt en momenteel ben ik werkzaam als praktijk- en diabetesverpleegkundige bij huisartsen in een gezondheidscentrum in Eindhoven.

Ik heb dus al heel wat jaren ervaring in de gezondheidszorg en als verpleegkundige ben ik gewend om te gaan met mensen en hun gezondheidsproblemen. Als diabetesverpleegkundige voer ik zelfstandig voetscreeningen uit als onderdeel van de diabeteszorg en heb ik al heel wat verschillende voeten voorbij zien komen. Voeten die er goed uitzien zonder problemen maar ook heel wat probleemvoeten met pijnklachten. Dit inspireerde mij om de Provoet gecertificeerde brancheopleiding tot basispedicure te gaan volgen die ik in maart 2018 heb afgerond. Momenteel volg ik de opleiding tot Medisch Pedicure zodat ik ook de risicovoeten kan behandelen bij diabetes, reuma, de oudere voet en de daarbij behorende specialistische technieken uit kan voeren zoals het plaatsen van een nagelbeugel. Medio 2019 heb ik mijn opleiding tot Medisch Pedicure afgerond.

Uiteraard kunt u ook als u wat jonger en nog goed ter been bent een afspraak bij mij maken.

Het is mijn passie dat u met mooi verzorgde voeten en liefst zonder pijnklachten en ongemak door het dagelijks leven stapt.

Wat let u om een afspraak te maken? U hoeft er uw huis niet voor uit want ik kom graag bij u thuis!

Uw voeten in deskundige handen!